Warr;or

Hej på er!

Hur är det med er, mår ni bra? Vad gör ni, dela gärna med er i kommentarerna! Men mig är det, ja? Vad ska jag säga? Inte så bra. Försöker att inte tänka på att jag faktiskt befinner mig i ett depressivt skov. För att inte gå under. Det som dock tröstar är jag inte behövt åka in på jouren den här gången eller behövt bli inlagd. Så det känns faktiskt riktigt skönt.

Jag har tatuerat mig två gånger. Jag har ett kors bakom höger öra och sen har jag den ni ser på bilden på vänster handled. Warr;or, för att jag är en kämpe. Och semikolonet som är ett i står för psykiskohälsa och kampen kring det. Det som är fint är att alla i min familj har samma tatuering fast på olika ställen. Som en gemensam grej. Har ni några tatueringar som betyder något särskilt för er? Dela gärna med er.

Linnea Karlsen♥
Psykiskohälsa | | Kommentera |

Förlorade (vinnande)

 
 

Det är faktiskt lite bättre med mig sen sist jag skrev. Det är så klart inte på topp men just nu är det inte nattsvart heller. Men det kommer och går så jag vågar inte ta ut något på förhand. Igår fick vi besök från Norge vilket är så roligt, har inte träffat Chris på två år och det var så roligt att äntligen träffa hans tjej. Vi satt uppe igår, drack lite vin och pratade och skattade, supermysigt. Jag är ju hos mina föräldrar för tillfället och på baksidan av deras hus finns det en stor inglasning med sittgrupp. Där datt vi, mamma tände ljus, och så tände vi utebelysningen när det blev nog mörkt ute. Det är lite tråkigt att det har börjat bli mörk på kvällarna och nätterna, då jag är en ljusets människa.

För att göra en snygg övergång. Bilderna ovan på Markus Krunegård är från en sommarkväll då det inte var så mörk. Stor i princip längst fram med min långa lillasyster bakom med och dansade till musiken. Han kastade ut ett plektrum men som landade på gräsmattan. En vakt plockade upp plektrumet och denne tittade på mig eftersom att vi känner varan. När konserten var klar dröjde jag mig kvar och fick plektrumet av vaken. Det finns visst fördelar med att bo i en mindre stad där man känner många.

Linnea Karlsen♥

Min vardag | krunegård, markus krunegård, markuskrunegård | | Kommentera |

Sjukskrivning

Hej på er!

Hur är det med er numera? Jag tenderar att dra mig till skrivandet så fort jag mår sämre, vilket jag också gör nu. Det är väl för att jag nu behöver skriva av mig och lufta mina tankar. Är sjukskriven för tillfället så det händer inte så mycket spännande och roliga saker i mitt liv. Försöker mest ta mig igenom dagen utan att gå under eller bara sova bort dagen. Så jag lyssnar ständigt på radio eller poddcast, dels för att ha något att lyssna på, distrahera mig och för att jag inte känner mig lika ensam då.

Den här gången känns det som att min depression ter sig annorlunda. Jag är otroligt fysiskt trött, vill mest sova hela tiden. Har medel jobbig ångest men som tar sig fysiskt utryck, extrem rastlöshet samtidigt som jag inte har energi att göra något. Sen får jag ibland känslan av att det är svårt att andas även fast jag inte har det rent fysiskt. Men jag vet att det är övergående.

För allas information, slog jag nyss på en spindel som satt på en blomkruka i köksfönstret med tidningspapper. Den dog inte, ramlade ned på golvet och nu vågar jag inte sätta ned mina fötter på golvet. Började nästan gråta. Problemet är att jag snart måste gå på toa och bävar för rädslan att den ska komma och äta upp mina fötter. Skräckträning typ.

Linnea Karlsen♥

Min vardag, Psykiskohälsa | | Kommentera |
Upp