Måste tro att jag klarar det

Hej på er!

Hur mår ni och hur är det med er? Lämna gärna en kommentar. Idag tänkte jag uppdatera er om hur det faktiskt står till med mig. För tillfället mår jag väldigt bra. Jag har som sagt haft den bästa sommaren och det har hänt mycket spännande saker. Men hur mår jag då mitt i allt det lyckliga? För fösta gången på länge kan jag säga att jag mår bra. Mitt humör är relativt stabilt för att vara mig och jag kan se det ljusa i livet. Men mitt i allt det bra slås jag ständigt av tanken att jag snart kommer börja må sämre. Jag kanske inte kommer vara glad framöver. Jag vet ju av erfarenhet att mitt humör pendlar i längre perioder men att det även svänger under en dag. Jag kan inte tillåta mig själv att vara lycklig och leva i nuet och det är självklart något jag måste jobba på. Jag vill inte gå runt och vara rädd för att jag kommer komma in i en depressiv period. Jag vill tillåta mig själv att vara lycklig och leva i nuet. Jag tror jag alltid kommer behöva fajtas med mina katastroftankar men förhoppningsvis lär jag mig med tiden att hantera dem. Jag försöker påminna mig själv om allt jag har lärt mig på DBT behandlingen. För det är så hjälpsamt.

Jag har gått mina två år i färdighetsträningen, så jag anses vara ”färdigbehandlad”. Men jag har kvar min individuella terapi och hos henne kommer jag gå i alla fall fram till jul, sedan får vi ta ett nytt beslut. Det känns läskigt att gå tillbaka till vardagen utan att ha två timmar färdighetsträning varje måndag. Men jag måste tro att jag klarar det. Det är ju frisk jag vill bli och därför kan jag inte ge upp hoppet. Jag måste tro att det blir bra.

Linnea Karlsen ♥

Min vardag, Psykiskohälsa | | Kommentera |

Det här har jag gjort i sommar

Hej på er mina kära, jag tänkte dela med mig av en lista på saker jag har gjort i sommar.

·         Fått massa nya vänner

 

·         Lärt mig dansa salsa

 

·         Druckit för många Irish Coffe

 

·         Ätit den godaste pizzan någonsin

 

·         Utmanat mig höjdskräck på Liseberg och åk Helix, trodde jag skulle dö

 

·         Pussats och utbytt kärleksblickar

 

·         Badat naken i campingsjön

 

·         Suttit på en klippa och lyssnat till vindens sus i trädkronorna

 

·         Kramat och pussat på en bebis

 

·         Gråtit många tårar i min bil

 

·         Skrattat minst lika mycket i min bil

 

·         Spenderat en hel dag i sängen

 

·         Kommit på att jag är en höjdare på att laga mat

 

·         Insett att jag är en bittermänniska när det kommer till att ofrivilligt dela kök med andra

 

·         Sovit mindre än en timma en natt

 

·         Slutat röka mentolcigaretter

 

·         Istället börjat röka rullade sådana

 

·         Firat 4th of July

 

·         Fått två extramammor på Chappen

 

·         Och till sist haft den bästa sommaren hitils

Min vardag | | Kommentera |

Snart hemma

Hej!

Nu har vi äntligen landat i Upplands Väsby. Jag har kört fyra och en halv timme idag och vi är inte halv vägs. Imorgon blir det ungefär det tredubbla i bilen. Men som jag ser fram emot att sova i min egen säng. Som tur har vi sovplats hos vänner till familjen och de är alltid lika vänliga och tar emot oss med öppna armar. Vilket är så uppskattat! Vad hade vi gjort utan er?

Till middag blir det en kycklingsallad med pasta och sen blir det nog sängen för oss två. Speciellt för mig som ska köra hela dagen imorgon. Vi planerar att komma iväg vid åtta tiden på morgonen så det inte blir så sent när vi kommer hem. Åh jag längtar så jag snart spricker. Kan inte säga det nog många gånger men jag saknar alla där hemma så mycket. Kan knappt vänta till att krama om alla. Att kunna duscha ifred utan att man hör att någon är på toaletten. Och att kunna använda en diskmaskin och inte behöva handdiska var eviga dag. Bara att kunna tvätta kläder när man vill, och inte vara en bitter kvinna över folk som inte kan diska efter sig. Skönt. Som jag längtar. Till vi hörs igen får ni ha det allra bäst och ta hand om er och de ni älskar.

Linnea Karlsen ♥

Min vardag | | Kommentera |
Upp