Arvidsjaur

 
På fredag kväll kom vi fram och då satt vi mest och myste och snackade. 
 
 
På lördagen fyllde jag år och då fick jag kolapaj, presenter och sång. En riktigt bra dag! Fick böckerna och Lightboxen av mor, far och lillasyster och påsens innehåll, duschkräm och bodybutter av Agneta, Andreas och flickorna. Jag är så tacksam! 
 
 
 
 
 
 
På lördagen for vi även ut med skotrarna, pimplade ett tag och myste. Tanken var att vi skulle grilla ute men det började blåsa så mycket så vi for tillbaka till stugan och gjorde hamburgare inne istället.
 
 
Här ser ni fångsten, det tre största var faktiskt mina och jag var riktigt glad när vi lämnade isen. På eftermiddagen sprättade vi en bubbelflaska och skålade, sen åt vi dubbelmarinerad kyckling och fläskfilé som Agneta hade gjort, super gott! När dom två minsta flickorna hade lagt sig gick vi vuxna ut i bastun och myste. Vi satt i värmen och kände svetten rinna, inte så där tokvarmt utan lagom varmt. Jag vill tacka Agneta och Andreas för att vi fick komma till deras stuga, vi kommer gärna igen.
Jag hoppas att ni mina kära har haft en bra helg!
 
Linnea Karlsen♥
Fotografering, Min vardag | | En kommentar |

Mysfrukost

Hej på er mina kära!


Hur brukar ni starta eran dag? Dricker ni kaffe eller är ni som jag som älskar långa frukostar med massa mys? Just nu sitter jag på Espresso House och har unnat mig en mysfrukost alldeles ensam.

På tal om att vara ensam. Jag har en sån hat-kärlek till att vara ensam. Jag är en extrovert människa som älskar att socialisera mig men ibland är det ju bara så skönt att vara ensam och bara ha sig själv som sälskap. Men ibland blir jag jagad av en ensamhet som äter upp mig inifrån och som ger mig otrolig ångest, det har dock med min diagnos att göra. Men ibland, som idag, trivs jag allra bäst när jag är själv. Är det någon som känner igen sig?

Jag hoppas ni får en bra start på helgen och att ni tar hand om er själva!

Linnea Karlsen ❤️

Min vardag | | En kommentar |

Katten Anna

Hej på er!

Idag har jag hunnit med en del saker. Hunnit med att göra klart skolan den här veckan, så jag är ledig imorgon! Så skönt. Jag tänkte även gå ut och fota lite i fin vädret, men då visade sig att kameran hade slut batteri så det blev tre ynka bilder och de på våran katt Anna. Så istället för att fota begav jag mig ut på en promenad, det var så skönt. Jag tog det väldigt lugnt då jag fortfarande inte känner mig hundra, då hostan och snuvan sitter i.

Jag han även med en sväng till stan med mamma för att storhandla inför helgen och dess bravader. Som jag skrev igår eller i förrgår så ska jag till Arvidsjaur med några vänner, åka skoter och bara mysa. Så det blir nog inget bloggande under helgen men jag ska ha med mig kameran så förhoppningsvis blir det några fina bilder ni sen kan få se.

Imorgon har jag för övrigt en anställningsintervju över telefon och jag är redan så nervös, då detta är avgörande för hur min sommar kommer att bli. Men att vara lite nervös gör ju att man presterar bättre, så jag är redan spänd. Men jag hoppas verkligen jag får det jobbet då det är något jag länge har velat göra. Nu ska jag snart krypa i säng men innan dess blir det lite Youtube och en drickyoghurt.

Jag hoppas att ni kommer få en trevlig helg!

Linnea Karlsen♥

Min vardag | | Kommentera |
Upp