Oskarpt norrsken

Bilden fotade jag en kall höstkväll då norrsken pryde himlen. 

Om ni vill se liknande bilder kan ni följa mig här på Instagram. Eller om ni vill hänga med mig på Twitter kan ni göra det r på min privata sida, och om ni är riktigt snälla så får ni följa mig.

 Idag stannade jag hemma från skolan, så jag och mamma har julstädat och börjat julpynta. Jag har skurat golv och torkat damm samt städat mitt rum och putsat speglar. Riktigt trevlig sysselsättning då tankarna i huvudet bara snurrar runt. Nu ska jag hoppa i duschen, sminka mig och föna håret. För ikväll ska jag spela in en castingvideo. Men mer än så tänker jag inte berätta då det kan strida mot vad produktionsbolaget vill. Fram tills jag får veta om jag har kommit med i novellfilmen eller inte, så blir det tyvärr inte mer information. Jag tänkte att jag kunde uppdaera er mer om det senare. 

Tills vi hörs igen får ni ha det så himla bäst och ta hand om er!

Min vardag | | Kommentera |

Ny vacker vinter design

 

Välkommen till en vackrare och vintrigare design! 

Dagen har bestått av lunch med mamma, skola och sedan DBT-behandling. Idag på DBT:n övade vi på andningsövningar och det var så skönt. Jag provade sitta på en bönepall och sedan lade jag mig ned när vi gjorde några till övningar. Bönepallen var förvånansvärt skön att sitta på och jag tror jag ska be pappa bygga en åt mig (ett julklappstips pappa).

Om ni läsare är intresserade så hade jag kunnat ha ett inlägg på måndagar, där jag diskuterar om psykisk ohälsa, berättar mera om DBT-behandlingen och vad borderline faktiskt innebär. Om ni förstås är intresserade? För övrigt har jag idag inhandlat dom sista julklapparna så nu är jag helt färdig med julklapps shoppingen. Så otroligt skönt att redan nu vara färdig och slippa all julstress. Nu väntar bara paketinslagningen och det gör jag först några dagar innan jul!

Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll eller morgon, beroende på när du läser detta!

Min vardag | | 4 kommentarer |

Bildbomb - resan
En bildbomb från resan, och ja som en del redan vet var det till Riga vi åkte. Vi tog färjan över Östersjön och stannade två nätter i Riga innan vi tog färjan tillbaka i Stockholm. Innan vi började resan mot Gävle mötte vi upp en vän till familjen. Ingen mindre än narkosläkaren som var en av dom ansvarande läkarna vid min levertransplantation. Det var första gången jag träffade han som vuxen och han blev genast en av människorna som jag har stor respekt för. Det var en väldigt intressant lunch som jag nu sätter stort värde på! Det var så underligt att träffa och lära känna någon som har känt och följt mig sedan jag var en bebis. Men oj så jag satt värde på att jag fick träffa han. Som en farbror till familjen! 

Med det sagt. Korten talar för sig själv och resan i sig var så rolig och avslappnade och det var verkligen om att ladda om batterierna. Vi åt riktigt god mat och på båten lärde jag känna nya människor som jag hade jätte roligt med under en kväll. 

Ikväll är jag tacksam för allt jag har i mitt liv och alla  som stöttar mig. Ni är guld värda! Nu säger jag godnatt och önskar er en bra morgondag!
Min vardag | | Kommentera |
Upp