Tjugo saker som hände tvåtusenfjorton

1. Jag fyllde arton år och firade med min kära familj
 
 
2. Vi hämtade hem lilla Anna och plötsligt blev vi fem stycken i familjen.
 
3. Jag sökte extra jobb och numera jobbar jag lite extra på Max restaurang.
 
4. Jag fick äntligen en kontakt person på närpsykiartin och det var även detta år som jag fick börja med mediciner för deprision och ångest. 
 
5. Under sommaren jobbade jag för första gången med konfirmander och det var så hilma roligt, vilket jag även kommer jobba med i år.
 
6. Min mor, far och lillasyster åkte till Cypern medan jag jobbade sena nätter, umgicks med vänner och bodde i Ewas lägenhet och jag tror nästan jag hade roligare än dom. 
 
 
7. Jag och min kära började träffas och till sommaren har vi varit tillsammans ett år. 
 
8. Jag färgade mitt hår rosa och jag älskade det så mycket!
 
 
9. Vi satte upp "Picknik på slagfältet" och det var lärorikt och oj så roligt.
 
 
 
10. Besökte Bråvalla med ett gäng med super härliga människor och hade verkligen the time of my life, jag och Annakarin fick några dagar vi nog sent kommer glömma. 
 
11. Jag var på konfirmation i Norge och det var skönt att träffa släkten och vänner igen.
 
12. I mina tankar var det för det mesta ganska jobbigt och jag slet med mig själv varje dag. 
 
13. På hösten började i tvåan på estetiskalinjen med teater spets intrikting.
 
 
14. Under påsken åkte jag till Kiruna till en vän och vi åkte skoter och besökte Ice Hotell.
 
15. Jag besökte göteborg för första gången och fick med mig en pålskappa hem som jag har använt flitigt. 
 
 
16. När vi var i Norge tog vi oss en dagstur till Lofoten där jag och syster aldrig hade varit förut.
 
17. I december blev jag inlagd på medicinavdelningen för att jag fick en inflamation i levern.
 
 
18. Jag fick se en av mina favorit artist så där stod vi två linneor och kramades.
 
19.  Jag och mamma flög till Stockholm för min årliga årskontroll.
 
 
20. Och sisst men absolut inte mins, vi besökte våra kära vänner nere i Olofström i Blekinge och det tror jag var det bästa som hände under den hösten. Det är jag och min söta vän som bor i andra sidan av Sverige, på bilden.
 
Kram på er alla!
Min vardag | | Kommentera |

Sommriga tankar

 
Nu har jag verkligen kommit igån med skolan och oj vad det känns i kroppen. Jag är trött och det känns som jag hade kunnat stupa i säng. Jag har haft en tung dag i övrigt då tankarna har haft allt för stort inflytande på mig och jag bara suttit och tagit emot dom. Men som min idrottslärare sa till mig idag, res dig igen, ta nya tag och var stark. Trotts att den kvinnan har hand om de ämne som faller mig minst i smaken är hon en fantastisk person, det är sådana energiknippen som lyfter upp en även om man är nedstämd.
 
Efter en tung dag gäller det att samla ny enerig så jag nu kan ta tag i lite läxor och somna lite lättare till sinnet. Idag har jag förövrigt drömt om sommar ängar, klänningar i granna färger och mjukglass i frasig strut. När man mots av snöblandatregn, kyliga vårvindar och stora vattenpölar är det inte undligt om tankarna far sin egen väg när man kommer in i värmen igen.
Min vardag | | Kommentera |

Vinden viner

 
 

Idag blåser vinden genom trädkronorna, jag tvättar kläder och funderar över livet. Funderar även vad jag ska äta till frukost eller rättare sagt lunch. Lillkatten sitter i fönstret och tittar storögt på när lillasyster bär ut skräp och gamla trädplankor från vårt blivande badrum.

 

Jag har bokat in jobbpass under påsklovet och jag ser så mycket fram emot att koppla bort hjärnan ett tag och bara gå in 110 % och jobba. Känna adrenalinet flöda genom alla blodkärl och skratta tillsamman med härliga kollegor. Igår njöt vi av After non tea på Savoy medan min syster sjöng så fint tillsammans med andra duktiga elever från kulturskolan. Det var så mysigt och jag uppskattade det så mycket, dessutom sprang vi på en nära vän till familjen och han gjorde oss sällskap under fikat. 

 

Jag har varit lita off den senaste tiden, inte super ledsen men jag känner att nedstämdheten ligger under och trycker på men jag försöker ivrigt hålla mig sysselsatt med både träning och andra saker som håller tankarna i styr. Tills vi hörs igen får ni alla ha en fortsatt trevlig söndag!

Min vardag | | Kommentera |
Upp