Dag 9 - Mina rädslor

 
 

Hejsan alla!

Idag är det meningen att jag ska prata om mina rädslor och det tänker jag också göra. Genom att jag har min borderline så följer det med att jag har en extrem rädsla för att bli lämnad och bli ensam. Jag har svårt att trivas i mitt egna sällskap även om jag ibland har stort behov av att vara ensam för att tänka igenom saker och ting. Jag har så länge jag kan minnas inte tyckt om att människor tar på mig utan min tillåtelse, det kan vara en kram eller en klapp på axeln. Jag kan lätt bli ångestfylld och fylld med obehag om någon tar på mig utan mitt medgivande. Jag tror det hör ihop med att jag inte vill känna mig ensam och att jag är en kontroll människa. Jag blir rofylld när jag har kontroll, och det gör mig säker. Så det är en rädsla att inte ha kontroll och att jag inte vill bli ensam. Ibland när jag inte känner att jag har kontroll eller när jag känner mig ensam för jag oftast ångestpåslag och kan få stickningar i mina fingrar. En annan mera konkret rädsla är min spindel fobi, och jag kallar det fobi. För att jag så fort jag ser eller kommer i kontakt med en spindel så får jag hjärtklappning, börjar skaka, gråta och känner enorm rädsla.

Nu undrar jag över era rädslor och vad som gör just dig rädd, stort som litet. Ni får gärna dela med er av det, ibland kan det kännas skönt att prata ut om sina rädslor.

Linnea♥

 

Min vardag | | Kommentera |

Shoe Week Nelly / Sponsrat inlägg

NELLY SHOE WEEK
Block Heel | Chelsea Boot | Flat High Boot | Overknee Boot
 
Sponsrat inlägg

 

Jag har länge funderat på att köpa ett par riktigt snygga stövletter som jag då kommer använda under vintern. Jag har varit in flera gånger på Nelly och kollat och jag har fastnat för ett par snygga stövletter och nu när det är Nelly Shoe Week så kanske jag ska passa på. När det kommer till skor den här hösten så är det mycket sammet, nitar och overnee stövletter som gäller och även mycket metallicdetaljer. Vilket jag tycker är otroligt snyggt. 

Linnea♥

 

Mode och inredning | | Kommentera |

Dag 8 - Favoritsaker

 
 
Klassnomineringen till studenten och jag fick bli klassens nätverkare, vilket gjorde mig så himla glad. 
 
 
Mitt blåa dockhus, det är ett dockhus som jag fick en jul när jag var liten. Det bästa med den är att min mamma och pappa har byggt den och målat den helt själva. Dockhuset står i mitt vitrinskåp i mitt rum. 
 
 
Dessa två koppar har jag fått av min farmors mamma, jag fick dom som arv när hon dog. Då var jag kanske kring fem års åldern men innan det så kommer jag ihåg en händelse. Hur jag satt på hennes sängkant medan jag fick en liten samiskväska av henne. Jag kommer så väl ihåg hur fin jag tyckte den var och och att jag med mina små händer tryckte väskan mot bröstet och tackade för väskan.
 
 
Så klart min kaktus, som jag älskar. Jag brukar skoja och säga att kaktusar är de enda blommorna jag kan sköta om för att dom behöver så lite vatten. Jag är så hilma dålig på att ta hand om blommor.
 
Linnea♥
 
Min vardag | | Kommentera |
Upp