Framtidsfunderingar

Hej kära ni!

Hur är det med er? Jag hoppas det är bra med er! Med mig är det bra idag, tillskillnad från igår då jag var känslig och ledsen. Men det är så livet blir ibland, vissa dagar är man skör och vissa dagar är man fylld med liv. Men det är okej oavsett vilket.

Jag är just nu i en period där jag funderar mycket på framtiden, jobb, skola och vart jag vill och vad jag vill göra. Jag vet att inget är skrivet i sten eller varar för evigt men det är spännande och lite skrämmande att se vilken vändning livet tar, beroende på vad jag väljer. Primärt just nu står det mellan att jobba, gå sista terminen på vuxenutbildningen eller försöka kombinera de två. Sen går jag även i tankarna på att jag vill flytta söder ut och börja på något helt nytt. Ska jag bara jobba eller vill jag ens utbilda mig till något. Ja, ni förstår mycket tankar som rör sig i huvudet på mig.

Jag försöker just nu bara finna någon tillit till mig själv att oavsett hur det blir så kommer det bli bra. Men det är såklart svårt att bara acceptera att allt kan man inte rå över, sen har jag en partner som jag ser en framtid med som jag prioriterar högt. Men att jag ändå vill göra de som känns rätt för mig, vilket han stöttar mig i. Han är en av de personer som pushar och peppar mig mest att gör det jag brinner för. Vilket jag är så tacksam över!