Fredagsshopping och lördagsmys

 
 
Hejsan!

Idag har jag bara tagit det lugnt, tittat lite serier och ätit naturgodis. Jag funderar på att börja träna igen, jag gillar ju att träna speciellt på gym. Och har funderat ett tag nu när bägge mina föräldrar har börjat träna igen. Jag funderar på att haka på dom och börja träna, jag tror dels det kommer ge mig massor med energi men jag kommer även känna mig starkare och tryggare i mig själv. Vilket jag ser fram emot, jag är lite fundersam ifall jag kommer orkar att både plugga, träna och gå i behandling men jag kanske får prova ett kvartal och sen köpa ett längre kort om det fungerar och jag känner mig starkare.

Men nu till en helt annan sak, igår var jag på stan med Fanny, en av mina bästa vänner. Hon är en av mina klippor. Hon är stark, vänlig, omtänksam och lika envis som en åsna, haha. Jag gillar henne stark! Vi har växt tillsammans, delat massa hemligheter och upplevt och gjort en massa bus tillsammans. Vi har känt varandra sen vi gick i sexårs, och har väl mer eller mindre hängt ihop sen dess. Oj så jag tycker om henne! Vi var i alla fall i staden, shoppade, skrattade, åt lunch ihop och fikade på eftermiddagen. Riktigt mysigt och trevligt!

För tillfället håller min mor och far på att förberedda de vinkokta blåmusslorna vi ska äta ikväll, det ska bli gott. Jag älskar alla skaldjur och räkor och musslor är mina favoriter. Så nu sitter jag här, har lite dåligt samvete för att jag inte har skrivit till er på några dagar och dricker lite vittvin innan maten, så mysigt. Jag hoppas ni får det riktigt mysigt ikväll med era nära och vi får väl se om någon kommer några utklädda barn bakom dörren ikväll.

Linnea Karlsen♥