Dag 1 - En bild på mig

 

Vi börjar första dagen med utmaningen med att skriva en lista med fem saker om mig som ni kanske inte visste, så luta er tillbaka och njut av dessa lite pinsamma och för er okända fem saker om mig. 

1. Samtidigt som jag drömmer om att bo i en storstad och leva ett stadsliv, så drömmer jag även om att bo ute på landet på en liten gård med kanske lite djur och nån katt och en hund. Jag drömmer även om att mina blivande barn, det dröjer några år, men att de ska få växa upp ute bland djur och nära till naturen.  

2. Senast jag jobbade, så kom det in en man med sällskap. Då mannen pratade engelska med sitt sällskap så antog jag att han pratade engelska. Så han börjar prata och beställa mat på svenska men jag genom hela beställningen pratar engelska med manen. Varpå han i slutet av konversationen säger till mig på engelska "Jasså vars kommer du ifrån?" och jag svarar på svenska "Från Sverige hurså?".

3. Ungefär när jag gick i sexan fick jag ett syndrom som på engelska kallas "Slipping Rib Syndrome" kort och gott handlar det om att nerverna kring revbenen hamnar i kläm då brosket mellan revbenen är löst. Man får otroliga smärtor som för mig kunde komma 3-6 gånger på en dag som kunde vara i timmar och jag tvingades ta starka mediciner för att bli av med smärtan. Med rätt medicin, rehabilitering och mental avslappning kunde jag tillslut bli fri från smärtorna efter många tunga månader. 

4. Sista natten jag var på Bråvalla festivalen 2014 så var jag jätte trött och slut efter en lång och intensiv festival. På tidig morgon hade jag fortfarande inte somnat och jag blev less på de som tältade bredvid oss och levde om och skrek. Så jag i all min trötthet och frustration kastar jag mina nästan nya för säsongen ballerinaskor ut ur tältet. I hopp om att jag skulle träffa någon av de som skrek, men istället landar skorna rakt i leran och blir totalt förstörda. 

5. När jag var liten så drömde jag innerligt att bli prinsessa, och det är fortfarande en av mina hemliga drömmar. 

Hoppas ni fick er ett litet leende på läpparna och att ni fick veta något helt nytt om mig. 

Massor med kramar!

Linnea

Min vardag | |
Upp